ISO 1992-4:1974

مواصفة قياسية دولية   إصدار سابق · اعتمدت بتاريخ ٠١ مارس ١٩٧٤

Commercial refrigerated cabinets — Methods of test — Part 4: Defrosting test

ملفات الوثيقة ISO 1992-4:1974

الإنجليزية 1 صفحات
إصدار سابق
79.88 USD

مجال الوثيقة ISO 1992-4:1974

Specifies the procedure to test package the defrosting method of commercial refrigerated cabinets intended or the sale and/or display of food products, when tested on the same conditions as established for the temperature test (see part 3 of ISO 1992). The test is not applicable to cabinets or parts thereof intended to be defrosted manually.

الأكثر مبيعاً

GSO 150-2:2013
 
مواصفة قياسية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
YSMO GSO 150-2:2020
GSO 150-2:2013 
لائحة فنية يمنية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
YSMO GSO 2055-1:2020
GSO 2055-1:2015 
مواصفة قياسية يمنية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال
GSO 2055-1:2015
 
لائحة فنية خليجية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال

اعتمدت مؤخراً

ISO 21013-2:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Cryogenic vessels — Pressure-relief accessories for cryogenic service — Part 2: Non-reclosable pressure-relief devices
ISO 19223-2:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Lung ventilators and related equipment — Vocabulary and semantics — Part 2: High frequency and jet ventilation
ISO/IEC TR 23951:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Information technology — Cloud computing — Best practices for using the cloud service level agreement (SLA) metric model
ISO/IEC 14496-32:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Information technology — Coding of audio-visual objects — Part 32: File format reference software and conformance