ISO 1992-4:1974
مواصفة قياسية دولية
إصدار سابق
·
اعتمدت بتاريخ
٠١ مارس ١٩٧٤
Commercial refrigerated cabinets — Methods of test — Part 4: Defrosting test
ملفات الوثيقة ISO 1992-4:1974
الإنجليزية
1 صفحات
إصدار سابق
79.88 USD
مجال الوثيقة ISO 1992-4:1974
Specifies the procedure to test package the defrosting method of commercial refrigerated cabinets intended or the sale and/or display of food products, when tested on the same conditions as established for the temperature test (see part 3 of ISO 1992). The test is not applicable to cabinets or parts thereof intended to be defrosted manually.
الأكثر مبيعاً
GSO 150-2:2013
مواصفة قياسية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني :
فترات الصلاحية الاختيارية

YSMO GSO 150-2:2020
GSO 150-2:2013
لائحة فنية يمنية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني :
فترات الصلاحية الاختيارية


YSMO GSO 2055-1:2020
GSO 2055-1:2015
مواصفة قياسية يمنية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال


GSO 2055-1:2015
لائحة فنية خليجية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال

اعتمدت مؤخراً
ISO 21013-2:2025
مواصفة قياسية دولية
Cryogenic vessels — Pressure-relief accessories for cryogenic service — Part 2: Non-reclosable pressure-relief devices

ISO 19223-2:2025
مواصفة قياسية دولية
Lung ventilators and related equipment — Vocabulary and semantics — Part 2: High frequency and jet ventilation

ISO/IEC TR 23951:2025
مواصفة قياسية دولية
Information technology — Cloud computing — Best practices for using the cloud service level agreement (SLA) metric model


ISO/IEC 14496-32:2025
مواصفة قياسية دولية
Information technology — Coding of audio-visual objects — Part 32: File format reference software and conformance

